اطلاعیه شماره 2: ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 1400

اطلاعیه شماره 2

ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 1400

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی

بدین وسیله به اطلاع می رساند: زمان ثبت نام از ساعت 20:30 روز دوشنبه مورخ 1400/07/05 تا ساعت 13روز چهارشنبه مورخ 1400/07/07 می باشد. پذیرفته شدگان می بایست مطابق با توضیحات اطلاعیه شماره 1، نسبت به انجام فرایند ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایند.

مجددا تاکید می گردد:

نظر به بایگانی تصاویر ارسال شده در آرشیو الکترونیکی مدارک دانشجویان، بارگذاری کپی مدارک قابل قبول نبوده و الزاماً می‌بایست تصویر اصل مدارک به صورت خوانا و دقیق در محل خواسته شده و در ردیف مربوط به آن مدرک بارگذاری گردد.

وضعیت کلیه مدارک پس از بارگذاری و ارسال توسط دانشجو، در حالت اولیه عدم تأیید قرار خواهد داشت و پس از بررسی توسط کارشناسان، به حالت نهایی تأیید و یا عدم تأیید  با ذکر دلیل تغییر خواهد یافت. لطفاً در این خصوص از تماس تلفنی پرهیز نمائید و نسبت به رفع نقص جهت بررسی مجدد توسط کارشناسان اقدام نمائید.

لازم است پذیرفته‌شدگان بطور مستمر وضعیت تأیید مدارک خود را در سامانه آموزشی گلستان کنترل و نواقص اعلام شده را برطرف نمایند تا در مراحل بعدی، پذیرش نهایی امکان‌پذیر گردد.

کلیه پذیرفته‌شدگان پس از انجام و اتمام ثبت‌نام الکترونیکی ملزم به بررسی پردازش 16370 در سامانه گلستان می‌باشند و در صورت مشاهده وضعیت تأیید نهایی ثبت‌نام آنها تکمیل شده است.

در این لینک می توانید نحوه ثبت نام الکترونیکی را مشاهده نمائید.

در این لینک می توانید شهریه مربوط به دانشجویان نوبت دوم را مشاهده نمائید.
کارنامه سلامت روان راپس از تکمیل  تا 30 آبان به شماره 09377959177 از طریق واتس آپ ارسال نمائید

مهرماه سال 1400

1400/07/04