اطلاعیه شماره 1: ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 1400

اطلاعیه شماره 1

ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری سال 1400

دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1400 به جهت  ورود به یکی از دانشگاه های صنعتی برتر، به آگاهی می رساند: تمام مراحل ثبت نام غیرحضوری می باشد. زمان و آموزش تصویری ثبت نام طی اطلاعیه شماره 2 و از طریق پایگاه اطلاع رسانی مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه به آدرس amozesh.kntu.ac.ir اعلام می گردد.

خواهشمند است قبل از شروع ثبت نام، مدارک ذیل را تهیه نمائید:

اصل مدرک یا گواهی موقت پایان دوره متوسطه دوم (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید)

اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید

اصل کارنامه 602 (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید، عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل)

اصل مدرک یا گواهی موقت پیش دانشگاهی(مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی قدیم)

اصل کارنامه پیش دانشگاهی و کارنامه سه ساله دیپلم (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) (مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی قدیم)

تصویرکارت ملی یا رسید درخواست دفتر پیشخوان دولت

تصویرکلیه صفحات شناسنامه

عکس 4×3 تمام رخ، رنگی با زمینه سفید تهیه شده در سال جاری (با توجه به صدور مدارک تحصیلی عکس‌دار، عکس جدید در سیستم گلستان با حجم بیش از kb 10 و کمتر از kb 30 بارگذاری شود)

از عکس پرسنلی اسکن شده استفاده نموده و از گرفتن عکس با موبایل جداً خودداری فرمایید.

گواهی رسمی موافقت با ادامه تحصیل تمام وقت و بدون قید و شرط از ارگان محل خدمت
(مخصوص کارکنان دولت و پرسنل شاغل رسمی در نیروهای نظامی و انتظامی کشور)

پذیرفته‌شدگان موظفند فرم‌های ذیل را پس از دانلود، چاپ، تکمیل و امضاء کرده و مجدداً به همراه سایر مدارک مورد اشاره در قسمت مشخص شده در سامانه آموزشی گلستان بارگذاری نمایند.

فرم شماره یک (تعهد عدم تحصیل همزمان)

فرم شماره دو (تعهد مخصوص دانشجویان انصرافی دوره های روزانه)

فرم شماره سه (تعهد ارائه مدرک تحصیلی در مهلت مقرر که مخصوص دانشجویان فاقد مدرک تحصیلی خواسته شده در زمان ثبت نام می باشند)

فرم شماره چهار (تعهد آموزش رایگان مخصوص پذیرفته‌شدگان دوره روزانه سهمیه منطقه یک و خانواده معظم شاهد)

فرم شماره پنج (تعهد آموزش رایگان مخصوص پذیرفته‌شدگان دوره روزانه سهمیه‌های مناطق دو و سه)

فرم شماره هفت (تعهد صحت مدارک بارگذاری شده)

فرم شماره هشت (تعهد صحت سوابق تحصیلی)

فرم شماره نه (تعهد مخصوص فارغ‌التحصیلان مقطع کاردانی که وضعیت نظام‌ وظیفه آنان مشمول است)

فرم شماره ده (مشخصات دانشجویان خارجی افغانستانی و عراقی)

فرم شماره یازده (تعهد پرداخت شهریه مخصوص دانشجویان نوبت دوم)

با توجه به اخذ معافیت تحصیلی مشمولین ذکور به صورت غیرحضوری، نیاز به مراجعه دفاتر پیشخوان دولت و پلیس نمی باشد. لذا با مراجعه به آدرس https://services.epolice.ir درخواست معافیت تحصیلی خود را ثبت و رسید دریافت نمائید. لازم به ذکر است فیلم آموزشی این فرایند در این لینک قابل مشاهده است.

نکته: دانشجویان دارای معافیت یا کارت پایان خدمت، تصویر کارت و دانشجویانی که به سن مشمولی نرسیده اند، تصویر صفحه اول شناسنامه خود را در قسمت مربوطه سامانه گلستان بارگذاری نمایند.

نظر به بایگانی تصاویر ارسال شده در آرشیو الکترونیکی مدارک دانشجویان، بارگذاری کپی مدارک قابل قبول نبوده و الزاماً می‌بایست تصویر اصل مدارک به صورت خوانا و دقیق در محل خواسته شده و در ردیف مربوط به آن مدرک بارگذاری گردد.

وضعیت کلیه مدارک پس از بارگذاری و ارسال توسط دانشجو، در حالت اولیه عدم تأیید قرار خواهد داشت و پس از بررسی توسط کارشناسان، به حالت نهایی تأیید و یا عدم تأیید  با ذکر دلیل تغییر خواهد یافت. لطفاً در این خصوص از تماس تلفنی پرهیز نمائید و نسبت به رفع نقص جهت بررسی مجدد توسط کارشناسان اقدام نمائید.

لازم است پذیرفته‌شدگان بطور مستمر وضعیت تأیید مدارک خود را در سامانه آموزشی گلستان کنترل و نواقص اعلام شده را برطرف نمایند تا در مراحل بعدی، پذیرش نهایی امکان‌پذیر گردد.

کلیه پذیرفته‌شدگان پس از انجام و اتمام ثبت‌نام الکترونیکی ملزم به بررسی پردازش 16370 در سامانه گلستان می‌باشند و در صورت مشاهده وضعیت تأیید نهایی ثبت‌نام آنها تکمیل شده است.

در این لینک می توانید نحوه ورود به کلاس های الکترونیکی را پس از ثبت نام نهایی مشاهده نمائید.

ارتباط با ما: (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی الزامی است)

کارشناس رشته های مهندسی صنایع و شیمی کاربردی  educational_service@kntu.ac.ir

کارشناس رشته های مهندسی برق، کامپیوتر، عمران و نقشه برداری  srl@alborz.kntu.ac.ir

کارشناس رشته های مهندسی مکانیک، مواد، هوافضا، ریاضی و فیزیک  m.mirbahaie@alborz.kntu.ac.ir