اطلاعیه شماره 1 ثبت نام

قابل توجه  دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی( سال 1399)

ضمن عرض تبریک و خوش آمد گویی به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1399 به جهت  ورود به یکی از دانشگاه های صنعتی برتر، به آگاهی می رساند: تمام مراحل ثبت نام غیر حضوری می باشد. زمان ثبت نام و کلیه اطلاعات از طریق پایگاه اطلاع رسانی مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه به آدرس  www.amozesh.kntu.ac.ir     و همچنین کانال ایتا  به آدرس@kntu_am   متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

خواهشمند است قبل از شروع ثبت نام، مدارک ذیل را تهیه نمایید تا در اسرع وقت نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام اقدام فرمایید.

1-    اصل مدرک یا گواهی پایان دوره متوسطه دوم، اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان و فرم    602 (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل) مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید

2-     اصل مدرک یا گواهی پیش دانشگاهی، اصل کارنامه پیش دانشگاهی و کارنامه سه ساله دیپلم (عکس‌دار، با مهر و امضاء مدیر محل تحصیل). مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی قدیم

3-     اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی برای دارندگان مدرک کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و یا اصل و گواهی مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وابسته به وزارت آموزش و پرورش (تاریخ اخذ مدرک کاردانی حداکثر تا تاریخ 31 شهریور ماه 1398).

4-     تصویرکارت ملی.( یا رسید درخواست دفتر پیشخوان دولت)

5-     تصویرصفحات شناسنامه.

6-     عکس 4×3، تمام رخ، رنگی با زمینه سفید تهیه شده در سال جاری (با توجه به صدور مدارک تحصیلی عکس‌دار، عکس جدید در سیستم گلستان با حجم بیش از kb 10 و کمتر از kb 30 بارگذاری شود).

فرمهای لازم:

فرم شماره 1: تعهد عدم تحصیل همزمان (کلیه پذیرفته‌شدگان).

فرم شماره 2: تعهد دانشجویان انصرافی (فقط دانشجویان انصرافی دوره‌های روزانه).

فرم شماره 3: تعهد ارائه مدرک تحصیلی در مهلت مقرر(مخصوص دانشجویان فاقد مدرک تحصیلی یا کارنامه)

فرم شماره 4: تعهد آموزش رایگان (پذیرفته‌شدگان دوره روزانه سهمیه‌های منطقه 1، خانواده معظم شهدا، شاهد، رزمندگان، آزادگان و جانبازان انقلاب اسلامی).

فرم شماره 5: تعهد آموزش رایگان (پذیرفته‌شدگان دوره روزانه سهمیه‌های مناطق 2 و 3).

فرم شماره 7: تعهد صحت مدارک بارگذاری شده (کلیه پذیرفته‌شدگان).

فرم شماره 8: تعهد صحت سوابق تحصیلی (کلیه پذیرفته‌شدگان).

فرم شماره 9: تعهد فارغ‌التحصیلان مقطع کاردانی (پذیرفته‌شدگان مذکر فارغ‌التحصیل مقطع کاردانی که وضعیت نظام‌وظیفه آنان "مشمول" است).

فرم شماره 11: تعهد پرداخت شهریه ( مخصوص دانشجویان نوبت دوم)

تذکر: با توجه به اخذ تاییدیه تحصیلی تمام دانشجویان و معافیت تحصیلی مشمولین به صورت غیرحضوری، نیاز به مراجعه دفاتر پیشخوان دولت و پلیس+10 نمی باشد. لینک درخواست این مدارک روز ثبت نام جهت ثبت درخواست الکترونیکی در اختیار دانشجو قرار می گیرد.

1399/08/06